Steaua, umilință totală pe Arena Națională: 0-5 cu milionarii de la Mancheter City

Steaua, umilință totală pe Arena Națională: 0-5 cu milionarii de la Mancheter City
Publicat: 16/08/2016, 23:34

min 90+2. Final de umilință la București

min 89. S-a făcut 5-0 după un nou gol al lui Aguero

min 86. Cartonaș galben văzut și de Tamaș, pentru un fault inutil

min 82. Niță nici nu mai știe la a câta intervenție extraordinară este, după ce mai scoate un șut al lui Nolito

min 78. Kun Aguero se mai răzbunăo dată și îl execută pe Niță după cea mai frumoasă fază din acest meci, una cu adevărat superbă

min 75. Asediu la poarta apărată de Niță care este, fără niciun dubliu, eroul din echipa Stelei, în ciuda faptului că a primit trei goluri

min 72. Steaua scapă de un nou gol după ce Silva areo ezitare în momentul șutului

min 65. Lovitură liberă pentru Steaua, de la 28 de metri, execută Stanciu, dar nu trece de zid

min 62. Aguero a vrut să dea gol și cu călcâiul, ceea ce ar fi fost prea mult

min 59. Al doilea galben prentru Steaua, în contul lui Toșca

min 57. Primul cartonaș galben pentru Steaua este văzut de Tudorie

min 53. Cartonaș galben pentru Kolarov

min 53.Șut violent al lui AGuero. Mingea se scurge la mică distanță de poartă

min 51. O nouă ocazie bună pentru Manchester cu șutul lui Nolită foarte aproape de gol

min 49. Scorul ia proporții. Este 3-0 după ce înscrie și Nolito după o nouă fază superbă a celor de la City

min 46. Steaua începe în atac repriza secundă, și este corner pentru vicecampioana României

min 45. Pauză pe Arena Națională după doar câteva secunde de prelungire

min 40. NIță are o nouă intervenție de excepție, dar peste un minut nu mai are ce face și scorul devine 2-0 după ce Aguero răzbună cele două penalty-uri ratate

min 39. O nouă bară în contul englezilor după șutul violent al lui Silva

min 29. Steaua a trecut peste șocul de duopă golul primit și cele două penalty-uri acordate și este mult mai prtezentă în joc. Un contraatac rapid este finalizat de Hamroun, dar fără ca scorul să se schimbe

min 20. Un al doilea penalty pentru City, la fel de evident, și din nou execută Aguero. Șut violent, dar mingea zboară peste poartă

min 13. Greșeală mare a lui Toșca, lent, care nu îl încurcă deloc pe Sterling, cel care se distrează în care, îl găsește pe Silva singur iaracesta îndeplinește o formalitate cu un șut violent

min 8. Lovitură de pedeapsă pentru City după un fault clar al lui Muniru. Execută Aguero, Niță respinge, iar Nolito reia violent în bară. Steaua scapă fără să primească gol

min 4. Cartonaș galben pentru Zabaleta, după o talpă violentă

min 2. Intercepție bună a lui Stanciu care avansează câțiva metri, trage de la distanță, dar mingea se scurge pe lângă poartă

min 1. A început meciul anului în România

STEAUA – MANCHESTER CITY LIVE. Conform cotelor oferite de o casă de pariuri, pentru meciul din această seara Manchester City este clar favorită. Englezii au o cotă de câștig de 1.48, în timp ce Steaua de 7,50. Pentru un egal pe National Arena, cota este 4,33. Cota de calificare atribuită echipelor dă aproape sigur calificată echipa antrenată de Guardiola, cu 1,07. Cei care vor paria însă pe calificarea Stelei au șansa de a câștiga de 9 ori suma pariată.

În ceea ce privește marcatorii, Golubovic este cotat cu cele mai mari șanse de a înscrie pentru Steaua, 4,74. De partea cealaltă, Sergio Aguerro are o cotă de 1.83. Surprinzător este că aproape toată echipa lui City este cotată cu șanse mai mari de a marca decât cel mai bine cot

STEAUA – MANCHESTER CITY LIVE.Pep Guardiola, antrenorul echipei Manchester City, a declarat, luni, că are un mare respect pentru FC Steaua București, dar jucătorii săi vor încerca să înscrie goluri. Meciul Steaua – Manchester City, în preliminariile Ligii Campionilor, va avea loc marți, de la ora 21.45, pe Arena Națională.

„Am urmărit multe jocuri ale Stelei, am un mare respect pentru această echipă. Vom încerca să înscriem goluri. În Liga Campionilor, este foarte important să înscrii goluri în deplasare. Și jucatorii știu că în această competiție trebuie să demonstreze că sunt cei mai buni și sunt aici pentru a-i ajuta să facă asta”, a declarat Guardiola în cadrul unei conferințe de presă.

Tehnicianul spaniol a vorbit și despre impunerea filozofiei sale de joc în campionatul englez: „Fiecare țară are particularitățile ei, înțeleg asta, dar până la urmă este același fotbal, 11 la 11, o singură minge. Depinde de abordarea noastră, de joc, dacă lăsăm spații adversarilor sau ne creăm spații la rândul nostru. Nu managerii, nu clubul contribuie la spectacol, ci calitatea jucătorilor. Primul obiectiv este să încercăm să jucăm bine, pentru noi și pentru oamenii care vin la stadion să ne vadă sau ne urmăresc la televizor, apoi să câștigăm”.

Guardiola s-a întâlnit la București cu Gheorghe Hagi și Gică Popescu, pe care îi cunoaște din perioada Barcelona: „A fost o plăcere să-i văd din nou. Am vorbit cu precădere despre academia lui Hagi, cred că este una dintre cele mai bune din lume, are mulți jucători talentați și sunt sigur că va produce jucători foarte buni pentru România”.

STEAUA – MANCHESTER CITY LIVE.Nicolae Stanciu va fi căpitanul echipei Steaua la meciul cu Manchester City, programat marți, de la 21:45, pe Arena Națională, în play-off-ul Ligii Campionilor, și își dorește ca prin jocul său să își motiveze coechipierii și să obțină o victorie în fața echipei britanice.

„Este o mândrie să port banderola de căpitan la un club atât de mare, sunt fericit și privilegiat că o sa fac lucrul acesta și sper ca evoluția mea din meciul de mâine să îi încurajeze pe băieții din teren”, a afirmat Stanciu, la conferința de presă premergătoare meciului tur cu Manchester City.

Fotbalistul în vârstă de 23 de ani susține că atât el, cât și colegii lui au studiat jocul viitoarei adversare la meciul câștigat de formația lui Josep Guardiola, scor 2-1, împotriva echipei Sunderland, în prima etapă a noului sezon din Premier League.

„Cu toții i-am văzut pe cei de la City la meciul din campionat, știm la ce să ne așteptăm din partea lor, am lucrat foarte mult la antrenamente să pregătim acest meci. Cu siguranță, cu toții ne vom dori să câștigăm acest meci și să îi facem fericiți pe fani”, a mai spus Stanciu.

În acest moment, pe Stanciu nu îl interesează nici zvonurile cu privire la un eventual transfer în străinătate, nici banii pe care i-ar putea primi dacă Steaua va învinge Manchester City.

„Nu cred că este momentul să vorbim despre astfel de lucruri. Cu toții suntem concentrați la meciul de mâine și momentan nu mă gândesc să plec de la Steaua, ci doar la următorul meci. Vom avea o primă, cu siguranță, dar este mai puțin important acest lucru și cred că toți ne gândim să jucăm bine și să scoatem City, pentru că ar fi ceva extraordinar pentru noi, și probabil nu ar mai fi atât de importanți banii”, a adăugat Stanciu.

Comparat de coechipierul său Gabriel Tamaș cu atacantul argentinian Kun Aguero, de la Manchester City, Stanciu susține că această comparație este una nepotrivită.

„Am auzit ce a zis Gabi și am glumit în vestiar cu el. Este normal să zică acest lucru deoarece este colegul meu, dar nu pot să mă compar cu Aguero, pentru că jucăm pe posturi diferite și este o comparație deplasată”, a conchis mijlocașul Stelei.

STEAUA – MANCHESTER CITY LIVE.Laurențiu Reghecampf, antrenorul echipei Steaua, este nemulțumit că Manchester City a primit acceptul de a se antrena pe stadionul Ghencea, în timp ce echipa sa este nevoită să-și desfășoare sedințele de pregătire la Domnești.

Clubul Manchester City a cerut acordul CSA Steaua pentru a se antrena în Ghencea, în ziua meciului cu din play-off-ul Ligii Campionilor și a a doua zi după partida contra Stelei, chiar înainte de întoarcerea în Anglia. Managerul Pep Guardiola dorește să facă un antrenament de refacere după partida de marți seară. â

Antrenamentul oficial al echipei Manchester City va avea loc, luni seară, pe Arena Națională.

„Suntem obișnuiți să dăm lucrurile de preț unor străini. Nu prețuim ce avem în țara noastră. Mi se pare incredibil. Suntem deschiși, ajutăm echipele care vin în România, dar atât timp cât tu nu ești de acord ca echipa ta să se antreneze pe terenul respectiv, mi se pare deplasată această decizie de a lăsa altă echipă să se antreneze acolo.

Suntem mâhniți și indignați că nu putem folosi baza și terenul clubului CSA. În fiecare zi ne antrenăm, ne deplasăm la Domnești și vine o echipă din Anglia și primește totul pe tavă. Mi se pare incredibil. Dar să nu mai deschidem un alt război, este de datoria celor de la CSA să analizeze și să se gândească la aceste situații”, a declarat Laurențiu Reghecampf la conferința de presă înaintea meciului cu Manchester City.

STEAUA – MANCHESTER CITY LIVE.Avionul care transporta membri ai clubului de fotbal Manchester City spre București a fost evacuat, luni dimineață, înainte de a decola din Marea Britanie, după ce în cabină a fost semnalat fum sau abur, informează ziarul The Guardian.

Avionul urma să decoleze la ora 10.30 (12.30, ora României) din Manchester spre București. Aeronava – în care erau membri ai departamentului tehnic al clubului Manchester City, inclusiv ambasadorul clubului și fostul jucător Mike Summerbee, sponsori și jurnaliști – a fost evacuat pe pista aeroportului din Manchester după ce în cabină a fost semnalat fum sau abur.

După aproximativ o oră, pasagerii au fost îmbarcați din nou în avionul companiei Carpatair, fiind înștiințați că inspecția nu a descoperit nimic anormal.

„După informații privind o defecțiune la sistemul de aer condiționat, pasagerii zborului Carpatair spre București au fost debarcați scurt timp ca măsură de precauție”, a transmis Aeroportul Manchester.

Potrivit Aeroportului Manchester, Cursa V32422 spre București trebuia să decoleze inițial la ora 10.30 (12.30, ora României), dar a părăsit aeroportul la ora 11.58 (13.58, ora României).

În momentul difuzării acestei știri, aeronava este în zbor, deasupra Canalului Mânecii, îndreptându-se spre București, conform site-ului de monitorizare a zborurilor Flightradar24.com.

Echipa Manchester City a ajuns duminică seară, cu alt avion, la București, unde va juca marți în play-off-ul Ligii Campionilor cu Steaua.

STEAUA – MANCHESTER CITY LIVE.Laurențiu Reghecampf, antrenorul echipei Steaua, a declarat la conferința de presă înaintea meciului cu Manchester City, din play-off-ul Ligii Campionilor, că echipa sa este pregătită pentru victorie. Totodată, tehnicianul își dorește ca Steaua să ajungă an de an în grupele competiției.

„Ne dorim foarte mult să ajungem din nou în grupele Ligii Campionilor și cred că ne-am pregătit bine pentru acest meci. Chiar dacă întâlnim o echipă foarte mare, cel mai mare antrenor din lume (n.red. Pep Guardiola), cu rezultate incredibile, cred că pentru noi este o șansă mare să arătăm bine în cele două meciuri. Sunt încrezător că vom reuși să calificăm echipa în grupele Ligii Campionilor. Cred că și noi avem o echipă puternică, meciul pornește de la 0-0, așa că avem șansa noastră. Nu trebuie să vorbim de avantaje și de dezavantaje, depinde de forma pe care jucătorii o vor avea la ora meciului. Am încredere în jucătorii noștri, fotbaliști tehnici, care pot marca goluri. Echipa noastră va încerca să atace, să marcheze goluri, pentru că nu văd cum am putea trece de Manchester City, dacă nu vom avea inițiativă”, a declarat antrenorul Laurențiu Reghecampf la conferința de presă înaintea meciului cu Manchester City.

Tehnicianul echipei Steaua consideră mult mai important meciul cu Dinamo, din etapa a cincea din Liga I, decât manșa tur cu Manchester City din play-off-ul Ligii Campionilor.

„Nu este meciul carierei, vreau ca în anii următori, calificarea în grupele Ligii Campionilor să fie ceva normal. Pot să spun că meciul vieții mele va fi sâmbătă, când va trebui să batem Dinamo. Jocul cu City este unul de calificare și cred că nu se va decide calificarea în meciul de mâine, de pe Arena Națională. Este foarte important că fanii au revenit alături de echipă. Doar noi putem să-i readucem la stadion prin rezultatele noastre”, a mai spus tehnicianul vicecampioanei României.

STEAUA – MANCHESTER CITY LIVE.Laurențiu Reghecampf s-a decis asupra lotului cu care va ataca meciul cu Manchester City, din turul play-off-ului Ligii Campionilor. Accidentat la inghinali în meciul de campionat cu Concordia Chiajna, Pintilii nu a fost inclus în lotul de 18, unde se regăsește, Bogdan Mitrea.

La antrenamentul de luni, penultimul de dinaintea duelului cu Guardiola, antrenorul Stelei i-a împărțit în două grupe pe jucptorii pe care i-a avut sub comanda. Oamenii care vor face parte din lotul pentru partida cu City s-au antrenat la comun, în timp ce ultimele transferuri s-au pregătit pe un teren separat.

Portari: Niță, Cojocaru

Fundași: Enache, Tamaș, Toșca, Mitrea, Momcilovic, Dan Popescu

Mijlocași: Adi Popa, Muniru, Achim, Bourceanu, Ovidiu Popescu, Aganovic, Hamroun, Stanciu

Atacanți: Tudorie, Golubovic

Pentru că au jucat deja în Europa, în dubla echipei Astra Giurgiu cu FC Copenhaga, Fernando Boldrin și William de Amorim nu vor avea dreptul să se afle pe teren în meciul cu Manchester City, dar vor putea evolua în faza grupelor. În aceeași situație se află și Florin Tănase, care a jucat pentru Viitorul în dubla cu Gent.

STEAUA – MANCHESTER CITY LIVE.Josep Guardiola, managerul echipei Manchester City, își dorește ca până la meciul cu Steaua București, programat marți, de la 21:45, pe Arena Națională, în play-off-ul Ligii Campionilor, să îl aibă la dispoziție pe fundașul argentinian Nicolas Otamendi.

„Otamendi este un jucător important pentru noi. Sper că va juca. Steaua București are un joc bazat pe mingi lungi și de aceea Nico (n.r. Nicolas Otamendi) ne-ar ajuta foarte mult. El a avut o mică problemă la tendon și nu puteam risca să joace două meciuri în trei zile, așa am decis să joc în apărare cu John Stones și Aleksandar Kolarov”, a spus Guardiola, citat de site-ul oficial al clubului Manchester City.

La meciul cu Sunderland, câștigat cu scorul de 2-1 de Manchester City, în prima etapă a noului sezon din Premier League, Guardiola a folosit următoarea echipă: Caballero – Sagna, Stones, Kolarov, Clichy (Iheanacho 80′) – Fernandinho, Silva (Delph 64′) – Sterling, De Bruyne, Sterling (Navas 59′) – Aguero.

Lotul echipei Manchester City pentru meciul cu Steaua:

Portari: Joe Hart, Willy Caballero.

Fundași: Bacary Sagna, Pablo Zabaleta, Aleksandar Kolarov, Gael Clichy, John Stones, Jason Denayer, Nicolas Otamendi.

Mijlocași: Fernando, Raheem Sterling, Jesus Navas, Kevin de Bruyne, Fabain Delph, Leroy Sane, David Silva, Fernandinho, Yaya Toure.

Atacanți: Nolito, Sergio Aguero, Kelechi Iheanacho.

STEAUA – MANCHESTER CITY LIVE.Manchester City a câștigat meciul de debut din noul sezon de Premier League, scor 2-1 cu Sunderland. Confruntarea a fost de altfel ultimul test al echipei lui Pep Guardiola înainte de prima manșă a dublei cu Steaua, meci contând pentru play-off-ul UEFA Champions League.

Pep Guardiola, managerul echipei Manchester City, a vorbit la conferința de la finalul meciului atât despre titularizarea lui Willy Caballero, cât și despre confruntarea cu trupa lui Reghecampf.

„Willy a jucat foarte bine în pregătiri și s-a antrenat foarte bine. A dat echipei multă încredere și din cauza faptului că a muncit mai mult alături de noi în această vară. Bineînțeles că Hart poate juca. Nu știu dacă va fi titular la următorul meci. Toți jucătorii au șansa să joace. Azi am avut nevoie de Willy pentru că s-a pregătit mai mult alături de noi decât Joe. Sunderland e o echipă care face un presing bun și aveam nevoie de un portar cu care am lucrat mai mult la ședințele de pregătire”, a precizat Guardiola.

Referitor la meciul cu Steaua, Guardiola a recunoscut că nu a urmărit niciun meci al echipei române și asta pentru că a fost 100% concentrat pe partida cu Sunderland.

„În mod normal, mă concentrez doar pe meciul care urmează. N-am văzut niciun meci al Stelei până acum. Până în acest moment a fost vorba doar despre Sunderland, Sunderland, Sunderland și despre ce am avut de făcut. Începând de mâine dimineață voi începe să mă gândesc la ce urmează pentru echipă”, a declarat managerul Pep Guardiola.

STEAUA – MANCHESTER CITY LIVE.Aproximativ 500 de jandarmi din cadrul Jandarmeriei Capitalei vor asigura măsurile de ordine publică și siguranța spectatorilor la meciul dintre Steaua și Manchester City, care se va disputa, marți, 16 august, pe Arena Națională, se arată într-un comunicat remis MEDIAFAX.

Conform datelor transmise de organizator, suporterilor echipei Manchester City le-au fost puse la dispoziție 2500 de bilete iar accesul spectatorilor în stadion se va face începând cu ora 19.15 doar pe bază de bilete sau invitații. Intrarea în stadion, accesul publicului prin turnichete, paza vestiarelor și protecția arbitrilor, îndrumarea și supravegherea publicului în stadion se realizează cu agenți ai societății de pază și protecție contractată de organizator.

Pentru a evita aglomerația în jurul punctelor de intrare în arena sportivă, Jandarmeria Capitalei recomandă spectatorilor să vină din timp la stadion, începând cu ora deschiderii porților de acces. Jandarmeria Capitalei informează suporterii că legislația în vigoare interzice persoanelor fizice deținerea, folosirea sau efectuarea oricăror operațiuni cu materiale pirotehnice așadar, spectatorii nu au voie să dețină sau să introducă în stadion astfel de obiecte.

Spectatorilor le este interzis sã staționeze pe scările care delimitează sectoarele din stadion, sã ocupe alte locuri decât cele prevãzute pe documentele de acces, precum și refuzul eliberãrii acestora la avertismentul verbal al reprezentanților societãții specializate de protecție și pazã sau al forțelor de ordine. De asemenea, este interzisă afișarea de inscripții care incită la ura națională, rasială, de clasă ori religioasă, la discriminări de orice fel și la violență.

Este interzis accesul în stadion cu substanțe toxice, băuturi alcoolice, recipiente, corpuri contondente, cuțite, pumnale ori alte asemenea obiecte care pot pune în pericol siguranța participanților la această competiție sportivă.

Participanții la această manifestare sportivă trebuie să respecte măsurile stabilite de organizatori și forțele de ordine pe traseele către locul de desfășurare a meciului, în apropierea și în incinta arenei sportive.

STEAUA – MANCHESTER CITY LIVE.Site-ul oficial al UEFA a anunțat, duminică dimineață, că arbitrul italian Daniele Orsato va conduce brigada ce va oficia la meciul dintre Steaua București și Manchester City, din manșa tur a play-off-ului Ligii Campionilor.

Ceilalți cinci membri ai brigăzii conduse de Daniele Orsato sunt tot din Italia: Riccardo Di Fiore și Lorenzo Manganelli, arbitri adiționali vor fi Paolo Mazzoleni și Carmine Russo, în timp ce arbitru de rezervă va fi Matteo Passeri. Observator va fi polonezul Zbigniew Przesmycki, în timp ce delegatul UEFA va fi Adonis Procopiou din Cipru.

Daniele Orsato are 40 de ani și s-a născut la Vicenza și este arbitru pe lista FIFA din 2010. Face parte din categoria UEFA Elite Development și a condus meciuri la Campionatul European din 2012, în Liga Campionilor începând cu ediția 2012/2013 și partide din preliminariile Cupei Mondiale din 2014 și EURO 2016.

De asemenea, Daniele Orsato a mai condus alte trei echipe românești: pe CFR Cluj, în victoria cu 1-0 din ultima etapă a grupelor Ligii Campionilor, cu Manchester United, în sezonul 2012/2013 și formația Petrolul Ploiești, în partida de pe teren propriu, cu Dinamo Zagreb, în play-off-ul Europa League, din sezonul 2014/2015.

STEAUA – MANCHESTER CITY LIVE.Laurențiu Reghecampf, antrenorul echipei FC Steaua București, a declarat, miercuri, în cadrul unei conferințe de presă, că este sceptic în privința situației bazei sportive din Ghencea, pentru care Manchester City a cerut acordul să se antreneze înaintea meciului cu Steaua din Liga Campionilor.

Manchester City a cerut acordul CSA Steaua pentru a se antrena în Ghencea, a doua zi după partida contra Stelei, chiar înainte de întoarcerea în Anglia. Englezii au refuzat soluția stadionului Giulești.

„Nu știu dacă cei de la City au condițiile necesare să se antreneze pe Ghencea. Dacă cei de la City au refuzat stadionul Rapid, nu știu ce să zic despre cel din Ghencea. Chiar nu știu cum mai arată”, a declarat Reghecampf.

Ultimul meci pe care Steaua l-a disputat în Ghencea a avut loc în martie 2015, o victorie cu 4-1 în fața Viitorului. De atunci, arena nu a mai fost folosită și s-a deteriorat.

Tehnicianul Stelei este de părere că interesul ridicat al spectatorilor pentru meciul cu Manchester City se datorează în primul rând adversarului de calibru. „Pentru noi este îmbucurător faptul că au venit mulți spectatori la ultimul meci de acasă. Sper să avem parte de fani numeroși la următoarele meciuri, și aici mă refer la meciurile de campionat. Vă dați seama, toată lumea își dorește să vadă Manchester City la București. Cu siguranță, acesta este motivul principal pentru care mulți oameni își doresc să ajungă la stadion să vadă meciul. Sper să rezolvăm problema cu cei de la Armată, atunci vom avea foarte mulți fani tot timpul”, a precizat Reghecampf la conferința de presă.

STEAUA – MANCHESTER CITY LIVE.Manchester City a anunțat, marți, prin intermediul site-ului oficial, transferul fundașului englez John Stones, de la Everton, pentru care a plătit 56,5 milioane de euro, potrivit site-ului de specialitate transfermarkt.de, sumă record plătită pentru un fundaș.

Stones, în vârstă de 22 de ani, a semnat un contract valabil până în 2022 cu Manchester City și va purta tricoul cu numărul 24.

„Manchester City este un club cu pretenții, cu un manager fantastic, așa că abia aștept să debutez și să ajut echipa la realizarea obiectivelor. Știu că va fi greu să obțin un loc de titular, dar sunt hotărât să devin cel mai bun fotbalist și să contribui la succesul echipei. Am petrecut o perioadă frumoasă la Everton, de aceea vreau să le urez celor de acolo toate cele bune. Acum însă, voi da totul pentru City”, a afirmat Stones, potrivit site-ului oficial al clubului.

Transferul lui John Stones la Manchester City a devenit cel mai scump din istorie la nivel de fundași. Închizătorul britanic l-a depășit astfel pe brazilianul David Luiz, transferat de Paris Saint Germain de la Chelsea Londra, în 2014, pentru suma de 49,5 milioane de euro.

Everton l-a adus pe Stones în 2013, de la formația de liga a doua FC Barnsley, pentru 3,5 milioane de euro. Noul fundaș al echipei Manchester City a jucat în total 95 de meciuri pentru Everton și a marcat un gol.

John Stones a strâns 10 selecții la prima reprezentativă a Angliei, pentru care a debutat în mai 2014, într-un meci cu naționala din Peru.

STEAUA – MANCHESTER CITY LIVE.Clubul FC Steaua a anunțat, luni, prin intermediul unui mesaj postat pe site-ul oficial, faptul că au fost puse în vânzare biletele pentru meciul tur cu Manchester City, din play-off-ul Ligii Campionilor, iar prețurile sunt cuprinse între 60 și 450 de lei.

Interesul ridicat pe care l-au manifestat suporterii încă din ziua tragerii la sorți, care a trimis-o la București pe Manchester City, i-au determinat pe conducătorii FC Steaua să stabilească prețuri rezonabile la tichetele pentru partidă.

„FC Steaua București anunță că biletele pentru partida cu Manchester City, contând pentru play-off-ul UEFA Champions League, de pe 16 august, vor puse în vanzare online începând de marți, 9 august, de la ora 19:00. Tichetele vor fi disponibile pe www.biletesteaua.ro”, este anunțul conducătorilor steliști.

Prețurile biletelor la partida FC Steaua – Manchester City din play-off-ul Ligii Campionilor:

PELUZE – Inelul 3 – 60 LEI
PELUZE – Inelul 1 si 2 – 70 LEI
TRIBUNE – Inelul 3 – 80 LEI
TRIBUNE – Inelul 2 – 100 LEI
TRIBUNA 2 – Inelul 1 periferic – 100 LEI
TRIBUNA 2 – Inelul 1 central – 200 LEI
VIP 3 – 350 LEI
VIP 2 – 400 LEI
VIP 1 – 450 LEI.

STEAUA – MANCHESTER CITY LIVE.Turul play-off-ului Ligii Campionilor, este în direct marți de la 21.45 pe Pro TV. Returul va avea loc la Manchester, pe 24 august, tot de la 21.45 ora României.

STEAUA – MANCHESTER CITY LIVE.Pentru măsuri de ordine și prevenirea incidentelor, în zona Arenei Naționale, dar și pe traseele spre Capitală, au fost detașate peste 950 de forțe, anunță Ministerul Afacerilor Interne (MAI).

Astfel, 500 de jandarmi vor asigura măsurile de ordine publică pe traseul de deplasare a suporterilor, în jurul stadionului, dar și în zonele din centrul Bucureștiului unde suporterii celor două echipe sunt așteptați înainte de meci, în special în centrul istoric al orașului.
„Pe lângă aceste activități desfășurate la nivelul Bucureștiului, au fost dispuse și măsuri de sporire a ordinii publice și creștere a siguranței în zona aeroportului Otopeni și de fluidizare a traficului prin punctele de trecere a frontierei”, se arată într-un comunicat remis MEDIAFAX de M.A.I..
La punctele de intrare în Capitală, pentru suporterii care vor veni din diverse județe, au fost suplimentate echipaje ale poliției rutiere și au fost trimiși peste 200 de polițiști de ordine publică și circulație.
Începând cu ora 18.00, traficul rutier va fi restricționat progresiv în zona Arenei Naționale. Poliția Rutieră recomandă șoferilor ca rute ocolitoare: șoseaua Mihai Bravu — șoseaua Iancului — șoseaua Pantelimon; bulevardul Unirii — bulevardul Basarabia — bulevardul Chișinău — bulevardul Pantelimon.
STEAUA – MANCHESTER CITY LIVE.Oficialii Stelei nu au făcut nicio solicitare pentru prelungirea programului Metrorex. Fanii vor fi nevoiți astfel să se descurce cum pot pentru a pleca de la stadion, deoarece metroul circulă doar până la ora 23:00.
De obicei, în astfel de situații, organizatorul face o solicitare la Metrorex pentru prelungirea programului. Factura pentru acest serviciu este de 60.000 de lei fără TVA, însă reprezentanții Metrorex ne-au declarat că nu a existat nicio cerere în acest sens:
„Până la această oră, eu n-am primit nicio solicitare pentru prelungirea programului la metrou. În astfel de cazuri, cererea se face la minister și eu primesc faxul dacă se prelungește sau nu. Înainte, trebuie să se plătească factura pentru prelungirea programului și până acum nu s-a plătit nimic”, a declarat pentru ProSport Cornel Buzoianu, dispecer la Metrorex.
Steaua a mai pus scos astăzi la vânzare în jur de 7.000 de bilete și se așteaptă să joace cu casa închisă. Încasările pentru această partidă sunt de aproximativ 1,52 milioane de euro, record pentru o echipă din România.

STEAUA – MANCHESTER CITY LIVE.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
VIDEO Avertisment NASA: Un fenomen „ciudat” poate lovi oricând lumea
Rămași împreună după Insula iubirii, s-au etalat pe plajă. Dovada clară că leșinul n-a contat!...
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi...
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune...
Ungaria acuză Ucraina că „şantajează” ţările care vor negocieri de pace: Va trebui să luăm...
Ce studii are Marcel de la Insula iubirii? Lui 'Maluma' i-a plăcut mai mult 'şcoala...
Misterioasa moarte a celei mai iubite actrițe! Dezvăluiri TRAGICE despre sfârșitul ei! Soțul, principalul suspect
Comisarul Gărzii de Coastă, prins beat şi drogat la volan, e fiul unui celebru om...
Ultimele cuvinte ale lui Sorin Nazîru când agoniza: Se văita că...
Diana, tânăra ucisă de soț cu toporul, a fost înmormântată de ziua copilului ei: „Ea...
Au făcut spectacol în valurile mării! Laurette, Andra sau Alexandra Stan nu au ţinut cont...
TEST în România cu cel mai interesant SUV. Arată a ARO dar are motor de...
Ministerul Culturii vrea să cumpere Palatul Reginei Maria din Mamaia
Un ȘARPE MORTAL a eliberat suficient VENIN cât să UCIDĂ 400 de oameni
Dispar banii cash. Capcana de care oamenii n-au fost conștienți. Băncile dau banii înapoi
Avertisment pentru utilizatorii de iPhone și Android. Riscuri mari la încărcarea prin USB
Gabriela Cristea și familia, situație neplăcută la finalul vacanței. Ce i s-a întâmplat prezentatoarei în...
Cum a murit, de fapt, Sebi?! Dezvăluiri șocante
Gabriela Cristea se pregătește să deschidă o cofetărie în București! „Am fost la Disneyland și...
De ce a murit, de fapt, Sorin Nazîru după ce a făcut o banală baie...
BANCUL ZILEI. Bubulina în noaptea nunții: - Bulă, te rog să fii tandru cu mine!
Atleții Coreei de Sud au fost prezentați drept nord-coreeni la Jocurile Olimpice